Esküvői Dj. Blog

Több száz esküvő saját tapasztalata és a könyörtrelen valóság, ami biztosan segít a szervezésben!


Rengeteg esküvőn jártam már vendégként is és nagyon sok esküvői videót és képeket néztem már végig és sajnos nagyon sok esetben látom azt, hogy a szolgáltató kollégák akik a fénytechnikát biztosítják nem igazán vannak a helyzet magaslatán. Weboldalaikon és a Facebook hirdetésekben egyedi fénytechnikáról beszélnek de ez csak egy bizonyos szemszögből...


A szerződés, avagy hogyan ne rontsd el a nagy napod!
Miután kiválasztottatok egy szolgáltatót érdemes mielőbb lefoglalni, mely a szerződéskötéssel és a foglaló fizetésével szokott megtörténni.
Menjünk visszafelé a sorban.

Foglaló.

A foglaló általában a vállalási összeg 10-50%-a melyet a szerződében is rögzíteni kell! Nagyon fontos, hogy foglaló...

Ne válassz DJ-t amíg ezt végig nem olvastad!

1. Engedélyek

Az esküvődön is mint ahogy bármely rendezvényen, szórakozóhelyen, bármikor megtörténhet, hogy hatósági ellenőrzésre kerül sor. Amennyiben a választott DJ-d nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel nem csak a buli ér véget, de komoly büntetést is kaphatunk. A kiválasztáskor az első és...


Tudom, hogy mindenki pénztárcája véges, éppen ezért mindig megpróbálom a legjobb ár/érték arányt biztosítani minden párnak. A zeneszolgáltató költsége eltörpül a pl. a vacsora több százezres vagy akár milliós költségei mellett, mégis nagyon fontos tényező.

2021-ben, főszezonban, szombat estére megközelítőleg 200.000 Ft egy tapasztalt, munkájára...

Az esküvő szervezése körül számos olyan jogi fogalom van, ami elsőre talán nem világos, akár bonyodalmat is okozhat. Igyekszem ebben is segítségetekre lenni, készítettem egy kis jogi útmutatót a legfontosabb esküvői fogalmakról!


Az árajánlat elfogadását követően az első kérdés az szokott lenni a párok részéről, hogy "mi a további teendő a foglalással kapcsolatban?", így most ezt a folyamatot részletezem a kapcsolatfelvételtől egészen a szerződés aláírásáig. Ha már kértél tőlem árajánlatot, de még nem sikerült döntened, akkor is érdemes beleolvasni a bejegyzés tartalmába.
Ha...