Tippek, jó tanácsok!

Több száz esküvő saját tapasztalata és a könyörtelen valóság, ami biztosan segít a szervezésben!

Amikor az esküvőtöket szervezed jó ötletnek tűnik a facebook-on található esküvős csoportokba belépve megtalálni a megfelelő szolgáltatókat a nagy napra, mindezt megfelelő áron. Már előre elárulom nem lesz egy egyszerű feladat. :)
Megírod a csoportokban az első ajánlatkérő posztokat amiben tegyük fel egyszerre csak egy szolgáltatót keresel, maradva...

Ez az kis bejegyzés mondhatni hirtelen felindulásból íródott. Sajnos egyre több esetben látom esküvős csoportokban, hogy a párok segítséget kérnek, mert a választott esküvői szolgáltatójuk nem megfelelően, vagy nem az előre megbeszélt módon látta el feladatát! Ez szinte mindenféle szolgáltatói szegmensre igaz de én maradnék a saját területemen az...

Megint egy olyan blogbejegyzést készülök írni ami több Dj kollégánál ki fogja verni a biztosítékot, viszont nektek segít elkerülni a mára erősen felhígult Dj kínálatban jelentkező hiénákat akik ígérni nagyon tudnak de a végén a teljesítés meg sem közelíti az ígéreteket.
Figyelve az esküvős Facebook csoportokat egy Dj, de akár lehet más jellegű...

Egy lagzi tervezésénél szükség van sarokszámokra, amivel számolnotok kell.
Meddig nyújtózkodhattok? Hogyan kaptok minőségi szolgáltatást jó áron? Mennyit érdemes áldoznotok erre?
Ezekre igyekszem választ adni ebben a bejegyzésben.

Amikor az esküvői bulit szervezed a jó DJ kiválasztása nagy fejtörést okozhat. Rengeteg árkategóriával találkozhatsz ami elég ijesztő lehet. Rutin hiányában nehéz a döntés melyik DJ a megfelelő. Ebben próbálok most neked segíteni.

1. A felszerelés.
Már egy sima laptoppal és a hozzá illő programmal is lehet bárki "DJ," de egy igazi profi elég komoly...

Napjainkban egy termék vagy szolgáltatás értékelése leggyakrabban Facebookon történik. A Facebook szerint az 1-től 5-ig jelzett csillagos értékelések arra ösztönzik a fogyasztókat, hogy megosszák a tapasztalataikat az adott cégről vagy szolgáltatásról, legyen az akár negatív, akár pozitív. Természetesen ez elsősorban azt a célt szolgálja, hogy az...

Ez a blogbejegyzés a bizalomról, a garanciáról szól.
Lehet láttad a Brókerarcok, vagy a Wall Street farkasa filmeket, ezek arról szólnak, hogy átverik az embereket és dollármilliárdokat keresnek... és amiről nem szól, hogy számtalan tisztességes cég működik, akik betartják a játékszabályokat.

De hogyan jön ide az esküvős vonal?
(Most nem szeretném...

Ahhoz, hogy a nagy napotok tökéletesen alakuljon, nem csak pénzt, hanem több hónapos kemény munkát kell belefektetnetek. Rengeteg szervezéssel és előkészülettel jár, amelynek nem kis szeletét teszi ki a megfelelő szolgáltatók kiválasztása. Legyen szó catering cégről, esküvői fotósról vagy ceremóniamesterről, a megfelelő szakértelem és tapasztalat...

Rock az esküvőn? Igen... Miért ne! Minden évben van 2-3 olyan pár akik nem a szokásos retro, vagy mulatós zenei irányzatot szeretnék a nagy napjukon hallani, hanem inkább a rock vagy a metál zenék és stílusvilág lenne a meghatározó.

Az esküvő szervezés egyik legfontosabb és elsőként lefoglalt szolgáltatója az esküvői helyszín, ami lehet étterem, rendezvényterem, szabadtéri, kastély stb. Többször fordult már elő, hogy a pár azzal szembesül a helyszín lefoglalása után, hogy ott csak a hely üzemeltetője által meghatározott kizárólagos szolgáltatókkal szerződhetnek.


Rengeteg esküvőn jártam már vendégként is és nagyon sok esküvői videót és képeket néztem már végig, hogy mégis mi a menő fénytechnikába?. Sajnos nagyon sok esetben látom azt, hogy esküvői dj kollégák sem technikailag, sem szakmailag nem igazán vannak a helyzet magaslatán. Weboldalaikon és a Facebook hirdetésekben az esetek nagy többségében egyedi...


A szerződés, avagy hogyan ne rontsd el a nagy napod!
Miután kiválasztottatok egy szolgáltatót érdemes mielőbb lefoglalni, mely a szerződéskötéssel és a foglaló fizetésével szokott megtörténni.
Menjünk visszafelé a sorban.

Foglaló.

A foglaló általában a vállalási összeg 10-50%-a melyet a szerződében is rögzíteni kell! Nagyon fontos, hogy foglaló...

Ne válassz Dj-t amíg ezt végig nem olvastad!

1. Engedélyek

Az esküvődön is mint ahogy bármely rendezvényen, szórakozóhelyen, bármikor megtörténhet, hogy hatósági ellenőrzésre kerül sor. Amennyiben a választott DJ-d nem rendelkezik a megfelelő engedélyekkel nem csak a buli ér véget, de komoly büntetést is kaphatunk. A kiválasztáskor az első és...

Az esküvő szervezése körül számos olyan jogi fogalom van, ami elsőre talán nem világos, akár bonyodalmat is okozhat. Igyekszem ebben is segítségetekre lenni, készítettem egy kis jogi útmutatót a legfontosabb esküvői fogalmakról!

Olyan saját tapasztalatokat amik valóban a hasznotokra lesznek a szervezés során. Kezdve a szolgáltatók kiválasztásától a szerződés megírásáig. Ezeket bárki szabadon olvashatja akkor is ha nem is lép velem kapcsolatba semmilyen formában.