Gyakran ismételt kérdések

Milyen fényeket használsz?

Az egyik fajta az egyedileg programozható forgófejes Robot lámpák melyből szükség esetén akár 12 darabot is tudok biztosítani. A másik típus amit használok azok az RGB Led PAR lámpák. Ebből több mint 40 db áll rendelkezésre.


Zenei lista?

Az esküvőtök napja csakis rólatok szól, ez nem kérdés de a zenei stílus, illetve az esküvői DJ kiválasztásánál nem árt szem előtt tartani a vendégkör összetételét, igényeit is. Mindenek előtt tudni kell rólam, hogy nagyon odafigyelek a vendégek reakcióira és teljes mértékben nekik játszom.
Van olyan dj aki nem játszik mulatós zenét! Nekem sem a kedvencem ez a stílus, ezért nálam a menyasszonytáncon kívül belefér még 2-3 blokk, de ha ennél több ilyen zenét szeretnétek hallani,akkor nektek egy zenekar lesz a megfelelő választás!
Minden esetben szoktam kérni zenei kívánság listát mivel mindenkinek vannak kedvenc zenéi, amiket mindenképp hallani akar, ezeket általában a második megbeszélés alkalmával átnézzük.

Arra is van lehetőség, hogy előre pontosan megírt lista alapján játszom, de hidd el, nem érdemes megkötni egy jó dj kezét, így nem tud alkalmazkodni a közönség igényeihez.

Bár ez a nap rólatok szól de a násznép nélkül nem lesz semmi a buliból. Azért, hogy ez ne így legyen a buli alatt
folyamatosan figyelem a zenei igényeket, kéréseket, és próbálom őket teljesíteni.


Mennyi lehet a maximum létszám?

Jelenleg saját tulajdonú hangrendszeremmel 300 főt tudok kiszolgálnni minőségromlás nélkül!

Meddig fog szólni a zene?

A csomagokban meg van határozva, hogy meddig állok a rendelkezésetekre, de ez nincs kőbe vésve! Nekem az a fontos hogy ti jól érezzétek magatokat így a csomagokban meghatározott időn túl is mehet tovább a buli ha van még értelme.Lehet zenét kérni?


Természetesen lehet. Ezért vagyok... A nagy nap előtt már szoktam kérni egy kívánság listát a pároktól. Az este folyamán folyamatosan kommunikálok a vendégekkel, figyelembe veszem a kéréseiket és amint lehet teljesítem a kívánságokat, hogy mindenki elégedetten távozzon a buli végén.


Mikor érdemes lefoglalnom a dj-t.

A jó ár/érték arányú szolgáltatásomnak köszönhetően elmondható, hogy aránylag gyorsan betelik a naptáram. Ha biztosan engem szeretnél a zenei hangulatfelelősnek felkérni érdemes egy évvel előre lefoglalni.

Mit veszíthetsz? Kérj egy kötelezettségektől mentes, ingyenes árajánlatot!


Hogyan kérjek árajánlatot?

A legegyszerűbb megoldás ha az oldalamon található árajánlat kérő űrlapot kitöltöd és elküldöd nekem. Ha szeretnél, megtalálsz a Facebookon is ahol írhatsz nekem egy üzenetet. Ott általában mindig elérhető vagyok, kivéve ha alszom. :) www.facebook.com/jafodj

 Kérhetsz e-mail-ben is ha az jobban tetszik.
Hívhatsz telefonon is! 30/309-8117

Vállalsz e Ceremóniamesterséget?

Nem. A dj és a ceremóniamester egy-egy külön embert kívánó komoly feladat.
Erről bővebben a blogomban olvashatsz!
Ha szeretnétek tudok ajánlani nagyon jó ceremóniamestert vagy vőfélyt!


Mennyi szünetet tartasz?

Ha rajtam múlik semmit. Én úgy nevelődtem, hogy az egész éjszakát végig kell zenélni így ez nem okoz problémát most sem. Természetesen ha szükséges akkor lehet szünetet is tartani. Általában ezt a cm vagy a vőfély szokta koordinálni.Tudsz-e ajánlani más esküvői szolgáltatókat?

Igen, vannak páran akiket jó szívvel ajánlok. (fotós, vőfély, ceremóniamester, tánc tanár)


Milyen technika szükséges?

Ezt az első beszélgetésünk alkalmával tudom pontosan megmondani a hely és a létszám ismeretében.

Van egy alap installáció ami mindenképpen szükséges de ez bővíthető.


Miben különbözik egy esküvői és egy klub dj?

A klub dj egy az ő és a klub stílusának megfelelő zenéket játszik le. Zenei repertoárja kb. a saját stílusához elegendő, az esküvők menetrendjét, szokásait nem ismeri.Az esküvői dj széles zenei repertoárral rendelkezik, ismeri az esküvői szokásokat, és képes a közönséget figyelve a megfelelő zenéket kiválasztani és a buli hangulatát folyamatosan magas szinten tartani.


Szükséged lesz vacsorára?

Igen, estére már én is megéhezek, így ahhoz, hogy felelősségteljes munkát végezhessek a buli végéig, nekem is szükségem lesz vacsorára!

 Alkoholt szoktál fogyasztani?

Nem. Sem alkoholt nem iszom, és nem is dohányzom. Megtisztellek benneteket azzal, hogy teljesen alkoholmentesen dolgozom és ez a szerződésben is rögzítve van. Viszont a kávé és az üdítő fontos az éjszaka folyamán hogy friss tudjak maradni.