Mikor szerződjünk le a szolgáltatókkal?

2021.01.08

Sokakban felmerül a kérdés, hogy hatalmas bumm és áremelés várható-e az esküvői szektorban?

Ha a szolgáltatók kiválasztásával megvárod a vírushelyzet végét, könnyen lehet, hogy addigra elkapkodják előled a legjobb szolgáltatókat. Mik azok az előnyök, amiért érdemes már akár több mint egy évvel előre leszerződni az esküvői szolgáltatóitokkal 2023-ra? A 2021-22-es esküvői szezont teljesen átírta a koronavírus és erre jött rá a jelenlegi háborús helyzet okozta bizonytalanság is.

Az élet minden területén át kellett szerveznünk az életünk, nem kivétel ez alól az esküvők világa sem, sokak nagy napja hiúsult meg, vagy került átszervezésre a következő évre Mivel a legtöbb tavalyi esküvő és lakodalom áttolódott a 2021-22-es évre, ez jelentheti, hogy még több idő jut a megfelelő körülmények megtervezéséhez, de éppen a vágyott szakemberek kiválasztásához is lehetőséget nyújt.

Ha előre gondolkodtok, akkor belátjátok, hogy ez jelenlegi helyzet mekkora "bumm"-ot fog eredményezni. El fogják kapkodni a jó helyszíneket, a jó szakembereket az első néhány héten. Nem csak, hogy nem lesz megfelelő ceremóniamesteretek, fotósotok, Dj-tek de előfordulhat az is, hogy fodrászt és sminkest is nehéz lesz találni aki ráér a nagy napotokon.

Mindenki pénzből él, még a legprofibbak is. Ezt a válságot mindenki megérezte, ezért a többség, a korlátozások feloldása után, ha már újra dolgozhat, a kiesések pótlása végett árat fog emelni. Ez igaz az esküvői szektor minden szereplőjére is!

A kivárás most nem a megfelelő taktika. Gondoljatok bele mennyivel megnyugtatóbb most leszerződtetni azt a szolgáltatót, akit igazán szeretnétek? Jó eséllyel még idei árakon vagy jelentős kedvezményekkel kapjátok meg őket, így nem kell majd kompromisszumokat kötnötök, akár már az igényeiteket lejjebb adva, ha az áhított szakembert már más leszerződtette elöttetek.

Kérj még időben árajánlatot!