Rock az esküvőn? Van ilyen?

2021.03.18

 Rock az esküvőn? Igen... Miért ne! Minden évben van 2-3 olyan pár akik nem a szokásos retro, vagy mulatós zenei irányzatot szeretnék a nagy napjukon hallani, hanem inkább a rock vagy a metál zenék és stílusvilág lenne a meghatározó.

 A megkereséskor amennyiben elfogadják az árajánlatomat , és sor kerül az első személyes megbeszélésre, általában ezt a témát kerülgetik mint macska a forró kását. Szinte mindet átbeszélünk így rátérünk a zenei irányzatok kérdésére így már kicsit félve szokták megkérdezni, hogy mehetne-e egy rockosabb buli. Ez az a kérdés amire nem tudok nemet mondani.

Miben is más egy rock esküvő?
Elsőként a zenében. Másodsorban a díszlet, a vendégek öltözete és sok apró kiegészítő az ami egy rockosabb összképet tud varázsolni a nagy napra.
 Térjünk vissza a zenei részre. Egy ilyen rockosabb bulit jóval nehezebb úgy kivitelezni, hogy az idősebb korosztálytól a fiatalokig mindenki az egész esete folyamán jól érezze magát.
Nagyon figyelni kell a vendégek reakcióira, hogy mindig zeneileg a kedvükben járjak és ne legyen üres a táncparkett. Természetesen ez sem lehetetlen, de hogy ne érjen meglepetés ezért rock zenéből is több mint 4000 felvétel áll rendelkezésemre, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a buliból.

 Egy igen jó emlékem is van ezzel kapcsolatban. 2020, Tata, Kiss Hotel. Fiatal jó fej orvos házaspár rengeteg orvos vendéggel. Technika beszerelve érkeznek a vendégek, én közben kimentem a hotel teraszára ahol a vendégfogadás volt, egy kicsit levegőzni a kezdés előtt. Szokás szerint felmértem a vendégek összetételét, és próbáltam kitalálni, hogy milyen zene legyen amire mindenki jól fogja érezni magát. Megmondom őszintén nem sok orvos ismerősöm van, így nem igazán tudtam, hogy egy ilyen összetételű vendégseregnél mit is lenne jó játszani. A bejáratnál állva egy fiatalember feltette nekem a költői kérdést: "Rendes metál zenéd is van?" egy pillanatnyi lefagyás után meg is jött az isteni szikra és egy igazi rockos, a végére már már erősen metálos buli kerekedett.

 Ha ti is egy rockosabb vonalban gondolkoztok keressetek meg bátran és mondjátok el elképzeléseiteket, amiket a legjobb tudásom szerint fogok megvalósítani a ti nagy napotokon is!


-Jafo-