Esküvői Dj árak 2024-re!

2023.09.23

Weboldalam statisztikáit nézve jutottam arra a döntésre, hogy a 2024-es szezonra adott esküvői Dj árakról is írjak! 

Az árakra vonatkozó információk több féle forrásból származnak, de el lehet mondani, hogy a minimum és maximum árakban nagy változás nem tapasztalható. Ugyanúgy megtalálhatóak az "olcsó János" szolgáltatók a piacon mint a túlárazott nagymenők. 
A 2023 évben tapasztalható gazdasági bizonytalanság erősen jelentkezett az esküvői szegmensben is. A párok nem mernek előre tervezni, a szolgáltatók nem tudnak egy évre előre árajánlatot adni ami mindkét oldalról teljesen érthető.
Az emelkedő árak miatt előbb utóbb magam is áremelésre kényszerülök de továbbra is próbálok az elmúlt évekhez hasonlóan a legjobb ár/érték arányú szolgáltatást nyújtani megrendelőimnek.

A begyűjtött információk alapján az alsó ár szegmens a 100-120 ezer forintos "dj"-k de ezeket ha nem akarsz magadnak rosszat figyelmen kívül is hagyhatjuk. A "nagymenők" vannak olyan bátrak, hogy elkérnek 350-400 ezer forintot is, bár még mindig nem értem, hogy mire?
Az átlagos ár 2024-re a felmérések alapján valahol 220 és 300 ezer forint körül van. 
Esetemben jelenleg még 2023-as árakon tudsz foglalni így garantáltan kedvező árakat és minőségi szolgáltatást választva várhatjátok a nagy napotokat!