Esküvői DJ és Ceremóniamester csomag
2021-re

Esküvői DJ és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!
2021-re, a még szabad dátumokra!

Két teljes értékű szolgáltatás egyben de mégis külön...
Kompromisszumok helyett!
Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben!
Véleményem szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn. A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!
Ha nem szeretnél kompromisszumos megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani,
van számodra egy jó ajánlatunk!


Esküvői dj. és Ceremóniamester egyben de mégis külön!

Hogy is van ez?

Ceremóniamesterként Gombos Dániel (www.gombosdaniel.com) fogja az esküvőtöket kézben tartani. Elkészíti nektek a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!
Dj.-ként jómagam gondoskodom a megfelelő zenei szolgáltatásról és a garantáltan jó hangulatról. Mindehhez megkapod a közepes esküvői csomagban található technikai installációt. Ha szükséges a szertartás hangosításról is gondoskodom felár nélkül!


Mennyibe is kerül mindez?

Amennyiben a 2021-es évben tartandó esküvőtökre 2021 szeptember 30.-ig lefoglaltok bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben 20% kedvezménnyel kapjátok meg a két szolgáltatást!

Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!

Mi ebben a trükk?

Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon és emlékeikben sokáig éljen a ti egybekelésetek napja.
Amennyiben bennünket választatok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!