Esküvői Dj és Ceremóniamester csomag
2024

Esküvői DJ és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!

Két teljes értékű, minőségi szolgáltatás egyben de mégis külön 2024-ben is!

Az elmúlt években már bizonyított így méltán népszerű kiemelkedően jó ár/érték arányú csomagajánlatunk... kompromisszumok helyett!
Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben!
Véleményem szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn. A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!
Ha nem szeretnél kompromisszumos de semmiképpen sem jó megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani, van számodra egy jó ajánlatunk!

Esküvői Dj és Ceremóniamester egyben de mégis külön!

Hogy is van ez?

A ceró... 

Ceremóniamesterként Gombos Dániel fog segíteni a szervezésben és a nagy napon mint egy jó karmester minden folyamatot kézben tartani. Elkészíti nektek a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!
Munkájáról bővebben a (www.gombosdaniel.com) oldalon olvashattok!

A dj...

Dj.-ként jómagam gondoskodom a megfelelő zenei szolgáltatásról és a garantáltan jó hangulatról.
Saját tulajdonú, valóban professzionális RCF ART 915 és 945-ös és RCF SUB 8003-AS MK3 hang és 60 és 120W-os Beam Spot Led robotlámpákat használok DMX vezérléssel, a hely adottságaihoz programozva.

Több száz sikeres esküvő tapasztalatával, több mint 25 éves Dj múlttal, és most már több mint 35.000 zeneszámmal rendelkezem, melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.
Nálam valóban táncra perdül minden korosztály!

Ha szükséges a szertartás hangosításról is gondoskodom felár nélkül teljesen önálló hangtechnikával így a esemény helyszínek közötti váltás maximum 2 perc!

Amennyiben a 2024-es évben tartandó esküvőtökre, 2024 február 29.-ig lefoglaltok bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben 2023-es áron kapjátok meg a két szolgáltatást!
Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!
Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire, azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon és emlékeikben sokáig éljen a ti egybekelésetek napja.
Amennyiben bennünket választatok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!