Esküvői Dj és Ceremóniamester csomag

2023

Esküvői DJ és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!

Két teljes értékű, minőségi szolgáltatás egyben de mégis külön 2023-ban is!

Méltán népszerű kiemelkedően jó ár/érték arányú csomagajánlatunk... kompromisszumok helyett!
Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben!
Véleményem szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn. A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!
Ha nem szeretnél kompromisszumos de semmiképpen sem jó megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani, van számodra egy jó ajánlatunk!

Esküvői Dj és Ceremóniamester egyben de mégis külön!

Hogy is van ez?

Ceremóniamesterként Gombos Dániel fogja az esküvőtöket kézben tartani. Elkészíti nektek a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!
Munkájáról bővebben a (www.gombosdaniel.com) oldalon olvashattok!


Dj.-ként jómagam gondoskodom a megfelelő zenei szolgáltatásról és a garantáltan jó hangulatról. Mindehhez megkapod a közepes esküvői csomagban található technikai installációt. Ha szükséges a szertartás hangosításról is gondoskodom felár nélkül!


Mennyibe is kerül mindez?

Amennyiben a 2023-as évben tartandó esküvőtökre 2022 október 31.-ig lefoglaltok bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben 2022-es áron kapjátok meg a két szolgáltatást!
Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!

Mi ebben a trükk?

Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire, azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon és emlékeikben sokáig éljen a ti egybekelésetek napja.
Amennyiben bennünket választatok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!