Esküvői Dj és Ceremóniamester csomag
2025

Esküvői DJ és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!

Két teljes értékű, minőségi szolgáltatás egyben de mégis külön 2025-ben is!

Az elmúlt években már bizonyított, így méltán népszerű, kiemelkedően jó ár/érték arányú csomagajánlatunk kompromisszumok helyett!
Miért hoztuk létre ezt a csomagot?
Napjainkban egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben! Ezek a szolgáltatók állítják, hogy a két teljesen különálló és egyenként is egy egész embert kívánó szolgáltatás jól tud működni egy személyben is! Biztosíthatlak róla benneteket, hogy ez nem igaz!
A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz, vagy ha gondolod keress elérhetőségeim bármelyikén és elmondom a valóságot saját tapasztalatom alapján!
Ha nem szeretnél ilyen kettő az egyben kompromisszumos, de semmiképpen sem jó megoldást választani, van számodra egy jó ajánlatunk!

Esküvői Dj és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!
Hogy is van ez?

 Több mint fél évtizednyi, korábbi közös együttműködés során tapasztalatainkat folyamatosan felhasználva hoztuk létre a ma már kifogástalanul működő
Esküvői Dj és Ceremóniamester csomagunkat!
 Gombos Dániel ceremóniamester kollégámmal közösen már több mint száz sikeres esküvő van a hátunk mögött! Az elmúlt években kikísérleteztük a legjobb műsorvezetési és zeneszolgáltatási csomagot amellyel egy valódi élményekkel teli napot, egy hatalmas bulit, rugalmasságot, biztonságot és garanciát kínálunk!

Kik is vagyunk mi?
A Ceremóniamester 

A nagy napotok irányítója és segítője Gombos Dániel ceremóniamester lesz.
Ő fog segíteni már az előkészületek során is ha igénylitek, majd ezt követően a nagy napon mint egy jó karmester minden folyamatot kézben tart és irányit, az előzetes megbeszélések alapján. Veletek együtt elkészíti a nagy nap forgatókönyvét, segít a szolgáltatók kiválasztásában és természetesen ha bármilyen kérdésetek adódna folyamatosan a rendelkezésetekre áll!
Munkájáról bővebben a (www.gombosdaniel.com) oldalon olvashattok!

A Dj...

Dj.-ként jómagam gondoskodom a megfelelő zenei szolgáltatásról és a garantáltan jó hangulatról.
A buli során egy jól felépített, változatos zenei válogatást fogtok hallani igazi bulizenékkel. Figyelve a násznép reakcióit, és az általatok adott kívánság és tiltó lista alapján válogatom a hangulat fokozásához megfelelő, táncolható zenéket amikkel minden korosztálynak garantáltan felejthetetlen élményt biztosítok!
Saját tulajdonú, valóban professzionális RCF ART 915 és 945-ös és RCF SUB 8003-AS MK3 hang és 60 és 120W-os Beam Spot Led robotlámpákat használok DMX vezérléssel, a hely adottságaihoz programozva.

Több száz sikeres esküvő tapasztalatával, több mint 25 éves Dj múlttal, és most már több mint 35.000 zeneszámmal rendelkezem, melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.
Nálam valóban táncra perdül minden korosztály!

Ha szükséges a szertartás hangosításról is gondoskodom felár nélkül, teljesen önálló hangtechnikával, így a esemény helyszínek közötti váltás maximum 2 perc!

Amennyiben a 2025-es évben tartandó esküvőtökre, 2024 április 30.-ig lefoglaltok bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben 2024-es áron kapjátok meg a két szolgáltatást!

Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!
Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire, azaz rátok is.

 Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon ,és emlékeikben sokáig éljen a ti egybekelésetek napja.

Amennyiben ránk esik a választásotok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül, ahogy a nagy könyvben meg van írva!