Ismerj meg!


Mohai Gábor vagy, ahogy többen ismernek Jafo vagyok, a jó zenék megszállottja.

Zenei pályafutásom közel 25 éve kezdődött, de nem szeretnélek untatni azzal, hogy hogyan lettem DJ. Koromat tekintve már túl vagyok a negyedik x-en így sikerült mondhatni jó korban születnem, és dj pályafutásom kezdetétől a ma már retro-nak mondott zenéket pörgetve tanulhattam ki a dj szakmát melyből (mikor még kötelező volt) sikeres vizsgát is tettem. Elég sok évet zenéltem a klubéletben, lemezlovászkodtam több száz fős céges rendezvényen is, de mindez lényegtelenné válik azon a napon amikor a ti esküvőtökön kell helytállnom.

 Ott, akkor, azon a napon a legjobbat kell kihoznom magamból annak érdekében hogy Ti, és a násznép is jól érezze magát a nagy napotokon.

 Én is a legtöbb kollégámhoz hasonlóan végig jártam a szamárlétrát, a kis falusi kocsmáktól a komolyabb szórakozóhelyekig. Azért, hogy ne legyek teljesen ismeretlen számotokra néhány rövid gondolatot magamról itt hagynék.


Jelenleg polgári foglalkozásom mellett (mert az is van :) ), évente átlag 40-45 esküvőn mulattatom a nagyérdemű közönséget. Igazán a 80-as 90-es évek zenéiben vagyok otthon a 2010-es évek elejéig bezárólag, de egy jó rock/metál buli, vagy egy jó classic house party sem jelent akadályt. 

A mikrofon használata természetesen nem okoz problémát de a ceremóniamester munkáját nem tudom elvégezni.
Miért nem jó választás a Dj/CM egy személyben szolgáltatás? Erről bővebben a blogomban olvashatsz!


Most pedig olvasd el, hogy mit mondanak rólam azok a párok, akik engem bíztak meg a nagy napjuk zenei felelősének, majd kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!