Rock és Metál zene az esküvőn

 Rock az esküvőn? Igen... Miért ne?!
Évről évre egyre több olyan pár keres meg akik nem a szokásos retro, vagy mulatós zenei irányzatot szeretnék a nagy napjukon hallani, hanem inkább a rock vagy a metál zenék és stílusvilág lenne a meghatározó.
 Ez az a felkérés az amire nem tudok nemet mondani.
Egy "sima" esküvői bulin is lehet egy erősebb rock/metál blokkot játszani, de ez általában már bőven éjfél után szokott működni mikor a keménymag van már csak a bulin. 


Lássuk miben is más egy rock esküvő?
Elsőként a zenében. Másodsorban a díszlet, a vendégek öltözete és sok apró kiegészítő az ami egy rockosabb összképet tud varázsolni a nagy napra. Térjünk vissza a zenei részre. Egy ilyen rockosabb bulit jóval nehezebb úgy kivitelezni, hogy az idősebb korosztálytól a fiatalokig mindenki az egész esete folyamán jól érezze magát. Nagyon figyelni kell a vendégek reakcióira, hogy zeneileg mindig a kedvükben járjak és ne legyen üres a táncparkett. Természetesen ez sem lehetetlen, de kevés az ha egy

dj-nek vannak rock zenéi. Ezeket a zenéket is ismerni és leginkább szeretni kell, hogy valaki hiteles legyen mint rock Dj. 

Jómagam a hétköznapokban is kemény rock és metál zenéket hallgatok, és mint minden zenei irányzatnál itt sem riadok meg a szélsőségektől.
Így nem túlzó azt mondani, hogy az esküvői dj-k között a leghitelesebb rock Dj vagyok!
Több mint 35000 felvételből álló zenei repertoáromban rock és metál zenéből jelenleg is közel 5000 áll rendelkezésemre, (és ez folyamatosan bővül) hogy a lehető legjobbat hozzam ki a buliból. Természetesen a minőségi megszólaláshoz szükséges hangtechnika is a rendelkezésemre áll.


Egy igen jó emlékem is van a rockos esküvői bulikkal kapcsolatban. 2020, Tata, Kiss Hotel. Fiatal jó fej orvos házaspár rengeteg orvos vendéggel. Technika beszerelve érkeznek a vendégek, én közben kimentem a hotel teraszára ahol a vendégfogadás volt, egy kicsit levegőzni a kezdés előtt. Szokás szerint felmértem a vendégek összetételét, és próbáltam kitalálni, hogy milyen zene legyen amire mindenki jól fogja érezni magát. Megmondom őszintén nem sok orvos ismerősöm van, így nem igazán tudtam, hogy egy ilyen összetételű vendégseregnél mit is lenne jó játszani. A bejáratnál állva egy fiatalember feltette nekem a költői kérdést: "Rendes metál zenéd is van?" egy pillanatnyi lefagyás után meg is jött az isteni szikra és az éjszaka folyamán egy igazi rockos, a végére már már erősen metálos buli kerekedett.


Ha Ti is egy rockosabb vonalban gondolkodtok kérjetek egy árajánlatot vagy keressetek meg bátran, és mondjátok el elképzeléseiteket, amiket a legjobb tudásom szerint fogok megvalósítani a ti nagy napotokon is!