Retro buli az esküvődre

Ha egynél több ember ízlésének kell megfelelni, az az esetek nagy többségében elég nehéz feladat, és nincs ez másként egy esküvőn sem. Igen ritka, hogy egy tizenéves ugyanazokat a számokat hallgassa, amit a nagymamája. Hogy mindenki igazán jól érezze magát a nagy napotokon,
kiváló lehetőség a már jól bevált Retro party!
Az este folyamán szívesen játszom a 80-as 90-es évek külföldi és magyar slágereit, de nem hagyom ki a
2000-es évek legnagyobb zenéit sem ha igény van rá.  A fenti zenei világ lehetőséget ad akár egy Necc partyhoz hasonló bulira is! Repertoáromban a retro zenék viágából közel 25000 felvétel áll rendelkezésre egy igazán jó buli levezényléséhez. Természetesen az este folyamán figyelembe veszem az általatok adott kívánság és tiltó listát, és a buli alatt lehetőség van folyamatosan zenéket kérni is!

Mitöl lesz más egy általam levezényelt buli mint a többi?

  • A vacsora utáni " bemelegítéskor" már próblok olyan zenéket játszani ami mindenkiben jó emlékeket ébreszt megalapozva ezzel a jó hangulatot az este további részére. 
  • Nekem nem elég, hogy egy jó buli legyen, hanem minden esetben el kell érnem, hogy a hangulat igazán fergeteges legyen és a hajnali órákra mindenki megfelelően elfáradva és jó emlékekkel távozzon a helyszínről.
  • Felkészültségemnek és tapasztalatomnak köszönhetően a váratlan helyzeteket is rugalmasan kezelem, mindenre találok megoldást.
  • Nyitott vagyok a különleges kérésekre és ha szükséges segítek azok megvalósításában.
  • Mindig azt játszom, amit adott pillanatban a násznép igényel. Igazi bulizenét legyen szó bármilyen stílusról.
  • Figyelek és időben stílust váltok, hogy egy percre se álljon le a tánc.
  • Célom hogy maradandó élményeket és felejthetetlen bulikat csináljak minden alkalommal.
  • A kéréseket rövid időn belül teljesítem, amennyiben általatok nem tiltott.


 Az általam használt zenék kiváló minőségűek, és MAHASZ engedéllyel kerülnek lejátszásra! Olvasd el, hogy mit mondanak rólam azok a párok, akik engem bíztak meg a nagy napjuk zenei felelősének, majd kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!