Esküvői DJ

Kedves Ifjú Pár!
Tudom, az esküvői dj vállán nagy felelősség van, mert Ti, és a násznép a szertartások után a bulira fogtok leginkább emlékezni. Azért, hogy ez biztosan jó emlék maradjon, minden esetben maximálisan felkészülten, időben érkezem, hogy mire az első vendég megérkezik a helyszínre, minden készen álljon a fogadására.

A legtöbb esküvői szolgáltató munkáját nehéz egy honlapon keresztül, képekkel-videókkal bemutatni, mert ez egy személyes, élő dolog. Ennek ellenére a honlapomon található bemutatkozó anyagokkal próbálom megadni nektek a lehető legteljesebb képet arról, mire számíthattok tőlem.
DJ választásakor érdemes tudni, hogy "az a haverom, aki szokott disco-ban játszani, és barátilag fél áron vállalja az esküvőmet" sajnos nem biztos, hogy maradéktalanul felkészült lesz.
Ez sajnos csak akkor fog számotokra kiderülni, amikor már túl késő.

Ugye te sem szeretnéd, hogy egy engedélyek, és jogdíj nélkül, kőkorszaki, megbízhatatlan technikával dolgozó dj miatt idő előtt véget érjen a buli?
Munkám során arra törekszem, hogy megkülönböztessem magam szakmailag is azoktól, akiket talán te sem szeretnél megbízni a nagy napodon az egyik legfontosabb dolog, a szertartás hangosítás és az esküvői buli levezénylésével. Több mint 20.000 zeneszámmal rendelkezem melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.

Szívesen játszom a 80-as 90-es évek külföldi és magyar slágereit, de nem hagyom ki a 2000-es évek, és napjaink slágereit sem ha igény van rá. Ha esetleg necc party-t szeretnél, vagy az elektronikus zenék lennének a nyerők, netán a rock és metál zenékre lenne igény arra sem fogok nemet mondani, mivel zenei repertoáromban a klasszikus rock zenéktől a metál zenékig is több mint 2000 felvétel található.
A mulatós zene is az esküvői bulik része így a menyasszonytáncon kívül belefér még 2-3 blokk, de ha ennél több ilyen zenét szeretnétek hallani,akkor nektek egy zenekar lesz a megfelelő választás! Abban az esetben ha jelzitek, hogy ne legyen mulatós nem fogok megharagudni. :)

Minden esetben kizárólag szolgáltatói szerződéssel dolgozom, munkám végeztével az anyagiakról számlát adok! Az általam használt zenék kiváló minőségűek, és MAHASZ engedéllyel kerülnek lejátszásra!

Kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!