Esküvői DJ
A Te esküvődre is!

 A legtöbb esküvői szolgáltató munkáját nehéz egy honlapon keresztül, képekkel-videókkal bemutatni, mert ez egy személyes, élő dolog. Ennek ellenére a honlapomon található bemutatkozó anyagokkal próbálom megadni nektek a lehető legteljesebb képet arról, mire számíthattok tőlem.

DJ választásakor érdemes tudni, hogy "az a haverom, aki szokott disco-ban játszani, és barátilag fél áron vállalja az esküvőmet" sajnos nem biztos, hogy maradéktalanul felkészült lesz. Ez sajnos csak akkor fog számotokra kiderülni, amikor már túl késő.

- Ugye te sem szeretnéd, hogy egy engedélyek, és jogdíj nélkül, kőkorszaki, megbízhatatlan technikával dolgozó dj miatt
idő előtt véget érjen a buli?

 Saját tulajdonú professzionális RCF ART9-es hang és 120W-os Beam Spot Led Dmx vezérelt fénytechnikával dolgozom.

 Több száz sikeres esküvő tapasztalatával, közel 25 éves Dj múlttal és közel 35.000 zeneszámmal rendelkezem, melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.

 Szívesen játszom a 80-as 90-es évek külföldi és magyar slágereit, de nem hagyom ki a 2000-es évek, és napjaink ismert bulizenéit sem ha igény van rá. Ha esetleg necc party jellegű bulit szeretnél, vagy az elektronikus zenék lennének a nyerők, netán a rock, metál vagy alter zenékre lenne igény arra sem fogok nemet mondani, mivel zenei repertoáromban a klasszikus rock zenéktől a metál zenékig is több mint 5000 felvétel található.

 A mulatós zene is az esküvői bulik része, így a menyasszonytáncon kívül belefér még 2-3 blokk, de ha ennél több ilyen zenét szeretnétek hallani, akkor nektek egy zenekar lesz a megfelelő választás! Abban az esetben ha jelzitek, hogy ne legyen mulatós lesz egy pár álmatlan éjszakám... Ja... nem, ez nem én vagyok! :)
Tehát, ha nem kell mulatós akkor nem lesz... 

 Minden esetben kizárólag szolgáltatói szerződéssel dolgozom, munkám végeztével az anyagiakról AM számlát adok!
 Az általam használt zenék kiváló minőségűek, és MAHASZ engedéllyel kerülnek lejátszásra!
 Olvasd el, hogy mit mondanak rólam azok a párok, akik engem bíztak meg a nagy napjuk zenei felelősének,
majd kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!