Esküvői DJ

Kedves Ifjú Pár!
Tudom, az esküvői dj vállán nagy felelősség van, mert Ti, és a násznép a szertartások után a bulira fogtok leginkább emlékezni. Azért, hogy ez biztosan jó emlék maradjon, minden esetben maximálisan felkészülten, időben érkezem, hogy mire az első vendég megérkezik a helyszínre, minden készen álljon a fogadására.

 A legtöbb esküvői szolgáltató munkáját nehéz egy honlapon keresztül, képekkel-videókkal bemutatni, mert ez egy személyes, élő dolog. Ennek ellenére a honlapomon található bemutatkozó anyagokkal próbálom megadni nektek a lehető legteljesebb képet arról, mire számíthattok tőlem.
DJ választásakor érdemes tudni, hogy "az a haverom, aki szokott disco-ban játszani, és barátilag fél áron vállalja az esküvőmet" sajnos nem biztos, hogy maradéktalanul felkészült lesz. Ez sajnos csak akkor fog számotokra kiderülni, amikor már túl késő.

- Ugye te sem szeretnéd, hogy egy engedélyek, és jogdíj nélkül, kőkorszaki, megbízhatatlan technikával dolgozó dj miatt idő előtt véget érjen a buli?

 Saját tulajdonú professzionális hang  és fénytechnikával, több mint 100 esküvő tapasztalatával és több mint 20.000 zeneszámmal rendelkezem, melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.

 Szívesen játszom a 80-as 90-es évek külföldi és magyar slágereit, de nem hagyom ki a 2000-es évek, és napjaink slágereit sem ha igény van rá. Ha esetleg necc party-t szeretnél, vagy az elektronikus zenék lennének a nyerők, netán a rock és metál zenékre lenne igény arra sem fogok nemet mondani, mivel zenei repertoáromban a klasszikus rock zenéktől a metál zenékig is több mint 2000 felvétel található.

 A mulatós zene is az esküvői bulik része így a menyasszonytáncon kívül belefér még 2-3 blokk, de ha ennél több ilyen zenét szeretnétek hallani,akkor nektek egy zenekar lesz a megfelelő választás! Abban az esetben ha jelzitek, hogy ne legyen mulatós nem fogok megharagudni. :)

 Minden esetben kizárólag szolgáltatói szerződéssel dolgozom, munkám végeztével az anyagiakról számlát adok! Az általam használt zenék kiváló minőségűek, és MAHASZ engedéllyel kerülnek lejátszásra!


 Olvasd el, hogy mit mondanak rólam azok a párok, akik engem bíztak meg a nagy napjuk zenei felelősének, majd kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!