Esküvői Dj.

Tudom, az esküvői dj vállán nagy felelősség van, mert Ti, és a násznép a szertartások után a bulira fogtok leginkább emlékezni.
Azért, hogy ez biztosan jó emlék maradjon, minden esetben maximálisan felkészülten, időben érkezem, hogy mire az első vendég megérkezik a helyszínre, minden készen álljon a fogadására.
A legtöbb esküvői szolgáltató munkáját nehéz egy honlapon keresztül, képekkel-videókkal bemutatni, mert ez egy személyes, élő dolog. Ennek ellenére a honlapomon található bemutatkozó anyagokkal próbálom megadni nektek a lehető legteljesebb képet arról, mire számíthattok tőlem.
DJ választásakor érdemes tudni, hogy "az a haverom, aki szokott disco-ban játszani, és barátilag fél áron vállalja az esküvőmet" sajnos nem biztos, hogy maradéktalanul felkészült lesz. De ez csak akkor fog számotokra kiderülni, amikor már túl késő.

Minden esetben kizárólag szolgáltatói szerződéssel dolgozom, munkám végeztével az anyagiakról számlát adok! Az általam használt zenék kiváló minőségűek, és jogtiszták!
(Ugye te sem szeretnéd, hogy egy engedélyek, és jogdíj nélkül dolgozó dj miatt idő előtt véget érjen a buli?)


Miután leszerződtünk, a nagy napig bármikor a rendelkezésetekre állok, technikai tanácsokkal segítek. Bármikor kereshettek telefonon, Facebook-on vagy akár személyesen is, mert nálam nem csak addig fontos a megrendelő amíg fizet, hanem szükség esetén eddigi esküvős tapasztalataimat és kapcsolataimat felhasználva segítek amiben csak tudok, hogy a nagy napon már minden gördülékenyen menjen.
Munkám során arra törekszem, hogy megkülönböztessem magam szakmailag is azoktól, akiket talán te sem szeretnél megbízni a nagy napodon az egyik legfontosabb dolog, a szertartás hangosítás és az esküvői buli levezénylésével.

Több mint 20.000 zeneszámmal rendelkezem melyekkel garantáltan fergeteges hangulatot tudok varázsolni.
Szívesen játszom a 80-as 90-es évek külföldi és magyar slágereit, de nem hagyom ki a 2000-es évek, és napjaink slágereit sem ha igény van rá. Ha esetleg necc party-t szeretnél, vagy a rock és metál zenékre lenne igény arra sem fogok nemet mondani, mivel zenei repertoáromban a klasszikus rock zenéktől a metál zenékig is több mint 2000 felvétel található.
Mulatós zenéből a menyasszonytáncon kívül belefér még 2-3 blokk, de ha ennél több ilyen zenét szeretnétek hallani,akkor nektek egy zenekar lesz a megfelelő választás!

Menjünk szépen végig mi is fog történni miután megszületett a döntésetek.


1. Kapcsolatfelvétel

Elsőként vegyétek fel velem a kapcsolatot. Ez történhet telefonon, Facebook-on, e-mailben vagy az itt található árajánlatkérő űrlapot kitöltve. Ha e-mailben keresnétek meg akkor mindenképpen tudnom kell az esküvőtök dátumát, a buli, és a szertartás helyszínét, a kívánt zenei stílust és egy telefonszámot, amin szükség esetén elérlek benneteket!

1/2. Telefonos megkeresés
Általában ez a leggyorsabb megoldás. Néhány kérdés tisztázása után pontos árajánlatot tudok adni, és ellátlak néhány jó tanáccsal ami neked valószínűleg eszedbe sem jutott.

2. Személyes találkozó
Miután pontosítottuk az igényeiteket, (Hang és fénytechnika, zenei irányzatok, szertartás hangosítása, stb... ) és úgy döntöttetek elfogadjátok az ajánlatomat, és ezt jelezitek felém, akkor egy előre megbeszélt helyszínen találkozunk (Célszerű a rendezvény helyszínén), majd egy szolgáltatói szerződést kötünk, mellyel egy időben 50% foglaló befizetésével nyomatékosítjátok megrendelési szándékotokat. Onnantól tudom garantáltan fenntartani nektek a dátumot, ha a szerződést megkötöttük, és a foglaló megfizetése is megtörtént. Ezután felmérem a helyszín adottságait, és átbeszéljük, hogy hogyan tudjuk a helyszínt igazán látványossá varázsolni fényekkel, falszínezéssel úgy, hogy az fotós és videós barát is legyen.

3. A részletek
A nagy nap előtt 2-3 héttel újra találkozunk egy kb. 30-60 perces megbeszélésre, melynek során részletesen átbeszéljük a teendőimet. Megbeszéljük a nyitótáncot és a többi számotokra fontos zenéket, zenei stílusokat, amiket mindenképpen szeretnétek hallani az esküvőtökön.
Legkésőbb erre az alaklomra készüljetek olyan zenei listákkal, melyek tartalmazzák az elképzelt zenei irányokat. (Mindenképp játszandó és tiltólista is készülhet.)
Ez a megbeszélés történhet személyesen bárhol, de telefonon is intézhetjük!

4. A nagy napon
Az esküvőtök napján legalább 2-3 órával azelőtt érkezem, amikortól szükségetek van a szolgáltatásaimra. Ha az installáció mérete megkívánja technikus kollégámmal érkezem, majd felépítésre és beállításra kerül a hang és fénytechnika. Ennek az üzemeltetéséhez egy db min. 16A-os konnektorra van szükségem. A vacsorát halk zenei aláfestéssel színesítem, ezután mondhatnám úgy is... Legyen tánc! Szünetet csak akkor tartok, ha a ceremóniamester/vőfély vagy ti kéritek.

5. A piszkos anyagiak
A megbízási díj fent maradó részét illetve az útiköltséget (ha van) a teljesítés napján rendezzük. Általában a szolgáltatás teljesítése után, a buli végén készpénzben szoktuk az anyagiakat rendezni, de ha közben van egy pár szabad percetek és akkor szeretnétek arra is van lehetőség, A szolgáltatásról minden esetben számlát adok. Az útiköltség megbeszélés tárgya de a lakhelyem 80-100 km-es körzetében ingyenes. Amennyiben több mint 2 órát kell vezetnem, abban az esetben, megkérem a párokat, hogy biztosítsanak nekem szállást egy éjszakára.

Bármilyen kérdésetek van bátran írjatok nekem üzenetet Facebook oldalamon vagy hívjatok telefonon!