Anett és Márk esküvője a Völgy Majorban.

2024.05.28

Igazi, a természet ölelésében rendezett pajta esküvő várt rám a Budapesttől nem messze található Völgy Majorban.

A vendégvárás után a dombtetőn található kis kápolna előtt zajló meghitt hangulatú szertartás vette kezdetét, majd egy igazi reneszánsz vacsora után hajnalig mulattunk a nap főszereplőivel Anettal és Márkkal és a táncos lábú násznéppel. Na de ne szaladjunk ennyire előre... 

A Völgy Major nem csupán egy esküvői helyszín, hanem egy varázslatos birtok a Dunakanyar ölelésében. A hatalmas területen elterülő birtok rusztikus eleganciája lenyűgözi azokat, akik belépnek a kapukon. A zöldellő rétek, a csörgedező patak, a romantikus kis kápolna a domb tetején és a tágas pajta tökéletes hátteret nyújt álmaid esküvőjéhez. A birtok számos gyönyörű szabadtéri helyszínt kínál a szertartáshoz, a kis kápolnától a patakparti rétig. A Ti döntésetek, hol szeretnétek megpecsételni a szerelmeteket.
A pajtában tágas tér fogad bennünket melynek rusztikus hangulata tökéletesen illeszkedik a birtok vidéki miliőjéhez tökéletes helyszínt biztosítva a vacsorához, és az azt követő bulihoz.
A szervezés miatt sem kell aggódni mert Tündi és csapata mindenben segítenek, a catering-től a dekoráción át a szórakoztatásig. Nektek csak élvezni kell a nagy napotokat és megélni a pillanatokat.  

Na de elég a reklámból, térjünk vissza Anett és Márk esküvőjére. :)

A vacsora után a nyitótánc következett mely után a násznép is becsatlakozott. Nem volt egyszerű eltalálni, hogy éppen milyen zene is szóljon a buli alatt, de miután megvolt a "bemelegítés" már valamivel könnyebb dolgom volt. A kívánság listát figyelembe véve a retro-tól a Necc party jellegű zenékig játszottam mindent ami az ún. "kulturált mederbe" belefért. Éjfél után már szélesebbre nyílt a zenei tárház és felváltva napjaink és a 90-es és 2000-es évek slágerivel szó szerint minden féle stílusban szórakoztattam a nagyérdeműt, de nem maradhattak ki a helyszínen kért zenék sem amivel az éjszaka második felében már rendesen bombáztak a felbátorodott vendégek. Kb. 6 órányi után hajnali 3 után egy kicsivel hagytuk abba a mulatozást, kb. eddigre mindenki kellően elfáradt.

Anettnek és Márknak itt is köszönöm a felkérést, és kívánok sok boldogságot!

Az idei évben még jó néhány alkalommal lesz lehetőségem a Völgy Major vendégszeretetét élvezni, így biztosan jelentkezem még innen beszámolóval!