Esküvői DJ / Ceremóniamester / Szertartásvezető egy csomagban 2022-re!


Esküvői DJ, Ceremóniamester és egy profi szertartásvezető egyben, de mégis külön!

Kompromisszumok helyett!

 Legyen minden lényeges egy helyen!

Véleményünk szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn. Ugyanez igaz a szertartásvezetőből hirtelen ceremóniamesterré váló szolgáltatókról is.

A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!

Ha nem szeretnél kompromisszumos megoldásként ilyen kettő vagy akár három az egyben szolgáltatót választani,van számodra egy jó ajánlatunk!

Hogy is van ez?

Ceremóniamesterként Gombos Dániel (www.gombosdaniel.com) fogja az esküvőtöket kézben tartani. Az előre megbeszéltek szerint kézben tartja a nagy napotokat, irányítja a násznépet és segíti a szolgáltatókat. Veletek együtt elkészíti a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!

DJ-ként jómagam több mint 150 esküvő és közel 25 éves dj múltam tapasztalatát és szolgáltatásaim legjavát adom nektek ebben a csomagban!

Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtok, nektek csak el kell mondanotok, hogy mit szeretnétek.

Legyen szó a vendégvárásról, vagy akár szertartás hangosításáról, a buliról ami megkoronázza a napot, vagy a hangulatvilágításról, a buborék vagy füst gépről...Jelenleg ebben a csomagban tudtok lefoglalni legkedvezőbb áron.


Szertartásotok teljes mértékben rólatok fog szólni úgy ahogy azt ti megálmodtátok. Egyedileg rátok szabva, sablonoktól és közhelyektől mentesen.
Ebben lesz segítségetekre Sonnevend Renáta okleveles szertartásvezető.https://eletemnapja.webnode.hu


Összeszokott szolgáltatói csapatként garantáljuk a gördülékeny lebonyolítást és a jó hangulatot.


Mennyibe is kerül mindez?

A jelenlegi helyzet miatt a 2023-es évben szinte biztosan jelentős áremelkedés várható!

Amennyiben a 2023-as évben tartandó esküvődre 2022 július 31-ig lefoglalsz bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben 2022-es áron kapod meg a három szolgáltatást!
Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!

Mi ebben a trükk?

Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatóként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon, és emlékeitekben sokáig éljen az egybekelésetek napja.

Amennyiben bennünket választatok, három teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!

Kérj most egy minden kötelezettségektől mentes árajánlatot!