Technika

A technika az egyik legfontosabb kérdés, éppen ezért teljesen új saját tulajdonú professzionális hang és fénytechnikával végzem a munkámat, így nem kell annak bérlésére plusz költséggel számolnotok. A használat során kiemelt figyelmet fordítok a biztonságos és esztétikus kábel elvezetésre és műszaki megfelelőségre. Technikai eszközparkom folyamatosan bővül.
Gondolom nektek sem sokat mondanak a különböző márkanevek éppen ezért nem is szeretnék minden egyes eszközt felsorolni. Sajnos a kínai elektronikai termékek mind a hang és a fénytechnikában egyre olcsóbb áron elérhetőek, viszont ezeknek a minősége erősen megkérdőjelezhető és sem hangban sem látványban nem tudja azt a minőséget, amit a neves gyártók eszközei garantálnak.
Eszközparkomban egy 300 fő-ig használható hangtechnika, egy teljesen különálló más helyszínre is önállóan telepíthető, szertartás hangosítására alkalmas hangtechnika, több mint 10 darab egyedileg programozható robotlámpa, és közel 40 darab falszínező RGB led lámpa található, mellyel akár egy épület külső és belső dekorvilágítása is kivitelezhető.

Dekorvilágítás
A dekorvilágítást RGB led falszínező lámpák használatával valósítom meg.
Igényesen megtervezve és kivitelezve szemet gyönyörködtető és esztétikus látványvilágot tudok létrehozni használatukkal.
Általában falakat, oszlopokat boltíveket szoktam bevilágítani velük, de függönyök vagy egyéb háttér szövetek dekorációs világítására is alkalmazható. A kívánt színben előre programozva vagy a robotlámpák
éppen aktuális színéhez igazítva is használhatóak.