Stella és Gábor esküvője, Szél Fiai Fogadó & Cellárium.

Július 4.-én került sor Stella és Gábor nagy napjára a nyúli "havasokban" található Szél Fiai Fogadó & Celláriumban. A fogadó udvarán található szőlő lugas árnyékában megrendezett szertatás megható pillanatai, majd az ezt követő vacsora után kezdetét vette a hajnalig tartó mulatozás. Zeneileg egy több mint 160 számból álló kívánságlistát kaptam amiben a mulatóstól a rockzeniéig minden stílusból volt jó néhány felvétel. Akadt köztük néhány olyan is amiről nem tudtam hogy mikor játsszam le, vagy hol illik majd bele az éjszakába de mondhatom reggelre megértettem mindent és "megvilágosodtam". :)
A vőlegény testvére ráadásul egy három fős rapbandát alakított az ífjú pár tiszteletére, és egy róluk szóló rap szöveget adtak elő egy általuk szerkesztett zenei alapra. Mondanom sem kell nagy sikert arattak az előadásukkal. Stella és Gábor egy igazán bulizós násznépet hívott meg a jeles napra így nem volt túl nehéz dolgom a táncparkettre csalni őket.
Az ifjú párnak ezúton is kívánok sok boldogságot az életben és köszönöm hogy a nagy napjukra engem választottak a zenei szolgáltatójuknak!