A 2020-as év összegzéseA naptár szerint még nincs vége az idei évnek, de úgy néz ki idén már nem lesz több esküvőm sem más jellegű buli ahol zenélhetnék. Ez az év tipikusan egy gyenge kezdés után egy erős befejezéssel jellemezhető
.

Az évet igazából majdnem a felénél azaz június 6.-án sikerült elkezdeni
miután "szeretett" vírusunk is nyaralni ment. Ezután minden hétvégén az ország minden táján sikerült mulattatni a nagyérdemű közönséget. Rengeteg lejátszott zene, szinte miden stílusban, igen jó hangulat na meg igazi nyári meleg jellemezte a szezont, azaz ami maradt belőle. Minden ment a maga útján mintha nem történt volna semmi sem.

Aztán eljött a szeptember...

Mivel "szeretett" vírusunk hazaért a nyaralásból újra munkába állt és fertőzni kezdett, de valami történt vele a nyaralás alatt mert nem úgy fertőzött mint először, hanem csak 23:00tól kezdett "dolgozni". Bizonyára éjszakás...
A "hozzáértők" szigorítottak és előrébb hozták a lagzik végét. Az első héten, mikor kiderült, hogy csak 23 óráig lehet tartani az ünneplést, több esküvő dj kollégámmal is próbáltunk megoldást találni és rájönni, mit szabad és mit nem.
Igazából ami kiderült, hogy minden szolgáltató és minden helyszín máshogy értelmezi a rendeletet.
Szerencsémre pont egy nagyon kedves orvos párnak az esküvőjén zenéltem az első rövidített éjszakán ahol a helyszín lehetőségeit kihasználva 23:00 után egy gyors átszerelést követően mehetett tovább a buli amit azóta is csak illegál partyként emlegetek. :)

Eleinte nem lehetett tudni, hogy a rendőség mennyire fogja szankcionálni azokat az esküvőket ahol tovább maradnak így inkább az összes lakodalomban, egy lovaspark kivételével (mint időközben kiderült rájuk nem vonatkozott a zárás) mindenhol betartottuk az este 11 órát. A párokkal beszélgetve, és a bulik hangulatát látva mindenhol sokkal jobban sült el a korai zárás, mint vártuk. A kezdéseket korábbra hoztuk, így maradt idő mindenre, de volt ahol már a leves után fergeteges tánc kerekedett.

Majd eljött újra a teljes zárás...
Ez miatt néhány esküvő még átkerült a jövő évre de sajnos volt egy igazán jó rockos metálos esküvő amit sajnos lemondtak így nem sikerült megtartani pedig azt már nagyon vártam. Évzárónak tökélestes lett volna...

A jövő év?

Ha nem kevernek bele akkor egész jó lesz. Májustól szeptemberig tele a naptár.... Ennek a 80%-a Gombos Dani Ceremóniamester társaságában és vezényletével fog lezajlani. Hozni fogjuk a formánkat az már biztos! :)
Tervben van néhány fénytechnikai fejlesztés is, és jómagam továbbra is arra törekszem hogy a hangulat a legjobb legyen!