A drága esküvői DJ garanciát jelent a jó bulira is?


Noémi és Márkó a nagy nap előtt néhány nappal kértek fel, hogy legyek a zenei felelősük.
Telefonon és messengeren szinte naponta egyeztettük a részleteket, hogy a rövid idő ellenére minden tökéletesre sikerüljön.
Az általuk kiválasztott helyszín a Kopaszi gáton található Cafe Ponyvaregény volt, mely minden szempontból ideális az esküvői ceremónia és az azt követő vacsora és buli megtartására. A korai kezdés (14:30) miatt már kora délelőtt a helyszínre érkeztem ahol nagy meglepetésemre a teljes személyzet segített bepakolni a technikát amit ezúton is köszönök nekik! 

A délelőtti esős idő után a szabadtéri szertartás kezdetére a nap is kisütött így minden adott volt hogy tökéletesre sikerüljön a házasságkötés is. A szertartásvezetőtől egy profin megírt forgatókönyvet kaptam ami alapján minden zenét pontosan tudtam indítani. A vacsorát követő buli a korai időpont ellenére is elég ütősre sikeredett, szinte 23 óráig folyamatosan ment a tánc mintha nem is lenne időkorlát. Sajnos a mulatságnak  rendelkezéseknek megfelelően 23:00-kor vége lett, de mindenki megfelelően elfáradt a korai befejezés ellenére is.
Ezúton is köszönöm Noéminek és Márkónak a belém vetett bizalmat, és sok boldogságot kívánok a házas életükben!