Nóri és Roland nagy napja Péren, a Fehér Akácban. 

2021.08.07

Nóri és Roland a Péren található Fehér Akác éttermet választották az esküvőjük és az azt követő vacsora és buli helyszínéül. Az étterem széles környékben híres, így nem ért meglepetésként, hogy a délutáni órákban mikor megérkeztem a helyszínre a technikát bepakolni, még javában telt ház volt, így várnom kellett amíg kiürül a hely.
Igaz, hogy rekordot döntöttem az összeszerelési időben, de amíg várakoznom kellett addig az étterem vezető és a pincérek teljes körűen gondoskodtak rólam, mint ha én is egy vendég lennék a sok közül.  

 Az két igent az étteremhez tartozó hotel udvarán megtartott szertartáson mondta ki az ifjú pár, melynek hangosítását is rám bízták. 
Az ezt követő vacsora után kezdetét vette a buli. A kezdeti magyar retro zenéket követően egy meglepetés zenekar lépett fel, melynek vőfély urunk is tagja volt, és magyar népzenékre táncoltatták meg a násznépet. Ezzel igen magasra helyezték azt a bizonyos lécet, így nagyon össze kellett szedni minden tudásomat és tapasztalatomat, hogy a vőfélyünk által "Csángó fittnes"-nek nevezett táncok után a parketten tudjam tartani a vendégeket. Hogy milyen is volt a buli arról beszéljen az ifjú pár véleménye melyet lejjebb görgetve olvashattok.

Nórinak és Rolandnak innen is kívánok nagy sok boldogságot és sok sikert a házas életük során, és köszönöm, hogy engem választottak a nagy napjuk zenei felelősének!