Esküvői Dj árak 2021-22-ben

2020.11.12


Tudom, hogy mindenki pénztárcája véges, éppen ezért mindig megpróbálom a legjobb ár/érték arányt biztosítani minden párnak. A zeneszolgáltató költsége eltörpül a pl. a vacsora több százezres vagy akár milliós költségei mellett, mégis nagyon fontos tényező.

2021-ben, főszezonban, szombat estére megközelítőleg 200.000 Ft egy tapasztalt, munkájára igényes esküvő DJ ára.

Véleményem szerint a két legfontosabb szolgáltató az esküvőn, akiknél nem szerencsés spórolni, az a fotós és a zenész. Tíz év múlva nem arra fogsz visszaemlékezni, hogy mennyire sózták el az Újházy Tyúkhúslevest a lagzin, hanem hogy mekkora bulit csinált az esküvői DJ, az emlékképeket pedig egy profi fotós tudja jól visszaadni.

Az esküvői DJ árak egyébként országosan 100.000 - 500.000 Ft között mozognak a szolgáltatás, tapasztalat, minőség valamint a rendezvény dátuma alapján. Egyszer hallottam egy DJ-ről, aki 60.000 Ft-ért youtube-ról zenélt alza.hu-s reklámokkal színesítve, valamilyen kezdetleges hangtechnikával, tehát ennyiért kb. ez várható.
500.000 Ft-ért pedig már elismert, főként elit körökben dolgozó DJ-t lehet felkérni, aki a komoly fény- és hangtechnika mellett akár video disco-t is csinál, a képet LED-TV-kkel vagy projektorokkal vetít ki.

Hogyan tudsz spórolni?

Természetesen az árat sok minden befolyásolhatja, hiszen minden évben van 4-5 olyan dátum, amire háromszor annyi ajánlatkérés érkezik, és ilyenkor a kereslet felviszi az árakat.
Tipikusan ilyenek a május vége és június eleji szombatok, illetve az Augusztus 20. és szeptember közepe közötti időszak. De minden évben felkapottak azok a dátumok is, amik formátum szempontjából jól néznek ki (pl. 2018.08.18, 2020.06.06, 2020.08.08). Áprilisban és októberben, illetve különösen a téli hónapokban sokat lehet fogni a költségeken - és nem csak a DJ gázsiján. Sok szolgáltató ad kedvezményt pénteki napra eső esküvők esetére is.
Léteznek különböző csomag ajánlatok minden szolgáltatónál, de amivel igazán sokat lehet spórolni ha pl. több szolgáltató ajánlja magát egy csomagban.
Ilyen csomagot találsz nálam is!

Emellett van különbség Budapest és vidék ill. valószínűleg a keleti és a nyugati országrész között is az esküvő DJ árak tekintetében, de mivel én elsősorban a Dunántúlon és a főváros környékén szolgáltatok, a keleti országrész áraival nem vagyok tisztában.
Körültekintően válasszátok meg az éjszaka hangulatfelelősét, hisz gondoljatok bele, valóban rajta fog múlni a nagy napotok hangulata!