Esküvő szervezése a COVID alatt?

2021.03.15

 Megéri az esküvőtöket szervezni a COVID alatt?
Természetesen igen.

Nézzük miért...
 A COVID miatt az esküvők szervezése szinte megállt, mindenki a nyitást várja. Az utóbbi egy két hétben megfigyelhető a párok részéről némi mozgolódás, a szolgáltatók keresése, bízva abban, hogy rövidesen újra lehet teljes értékű esküvőket tartani.
A jelenlegi helyzetben rengeteg esküvő kerül átszervezésre új dátumra. Az előrelátó szolgáltatók az ősz végi hónapokat nem töltötték fel, hogy azok a párok akik át akarják rakni az esküvőjüket tudjanak még időpontot adni nekik az idei évben, de nagyon sok esküvő kerül át már 2022-es évre.

 Ezt azt jelenti, hogy a 2022-es évi naptárban a szabadon maradt helyek a minőségi munkát végző szolgáltatóknál a korlátozások feloldása után, igen gyorsan be fognak telni.
 A 2021-es naptáram már tavaly szeptember végére gyakorlatilag betelt. Ez az idén valószínű, hogy már a nyár végére meg fog történni. Ezért érdemes a COVID alatt felszabadult időtökben nekiállni szervezni az nagy napotokat. A szolgáltatók is a nyitásig több időt tudnak szentelni rátok. Ugyan még 2022 odébb van, de így van időtök a bekért árajánlatokat átnézni és nyugodtan döntést hozni. Ha szerencsétek van most még kifoghattok néhány jobb kedvezményt, vagy találhattok egy jobb csomagajánlatot is!
 Ha már a csomagajánlatokról van szó... Megnéztétek már a 2022-es csomagajánlatainkat!

 Sok esküvői szolgáltató még az idei áron biztosítja a szolgáltatásait, de a nyitás után szinte biztosan emelkedni fognak az árak. Ha jó ár/érték arányban szeretnétek megtalálni az ideális szolgáltatókat érdemes bekérni az árajánlatokat! Tőlem kértetek már árajánlatot?

 A javaslatom az, hogy ha 2022-re tervezitek az esküvőtöket még időben kezdjetek neki a szervezésnek és használjátok ki a járvány által előidézett előnyt. Így a nyitás után már hátradőlve várhatjátok a nagy napotokat és biztosan azok a szolgáltatok fognak segíteni a nagy napotok tökéletessé varázsolásában akiket ti szeretnétek!

-Jafo-