A nyitás 2021...

2021.05.16

Nem egészen két hét múlva május 28.-tól a kormány engedélyezi az esküvők és a lakodalmak megtartását korlátozások nélkül. Én sem várok semmire és már 28.-án Regina és Péter nagy napján fogom a maximumra emelni a hangulatot Inárcson, a Viktória fogadóban!

 Hosszú idő volt amit esküvők nélkül töltöttünk, így a házasulandó párok és a szolgáltatók is nagyon várták már, hogy újra a régi kerékvágásba menjen minden, ahogy a vírus előtt. Bár az elején még biztosan nem lesz minden ugyan olyan mint a vírus előtti időszakban de legalább már megközelítjük azt.

 A kormány bejelentése után gyakorlatilag felrobbant az esküvői piac, a párok elkezdték szervezni, vagy tovább szervezni a nagy napjukat. Újra érkeznek az ajánlatkérések, (amiből a lezárás alatt jó ha havi egy volt) újra érzem, hogy érdemes lesz dolgozni.
 Nagyon sok esküvőt raktunk át a párok kérésére másik dátumra az eredeti szerződési feltételekkel de sajnos volt néhány olyan amit családi, anyagi vagy egyéb okok miatt lemondtak.
 Az idei évre a naptáram telítettsége miatt már sajnos nem tudok ebben a szezonban több esküvőt vállalni, így ha valaki rám szeretné bízni a nagy napon a zenei felelős szerepét annak javaslom az október vége vagy az utáni időszakra tervezzen.

2022-re is már szépen telik a naptár, amit a visszajelzések alapján a nagyon jó ár érték arányú szolgáltatói csomagjainknak köszönhetünk. Gyakorlatilag 2021-es árakon tudtok csomagban lefoglalni bennünket, legyen szó DJ-ről, ceremóniamesterről, vagy szertartásvezetőről. Csomagjainkról további információkat a csomag ajánlatok menüpont alatt találhattok.

Mindenkinek kívánok jó készülődést, profi szolgáltatókat és sok boldogságot!

-Jafo DJ-