Esküvői Dj és Ceremóniamester csomag

2024

Esküvői DJ és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!
Tudatos és előrelátó pároknak!
Két teljes értékű szolgáltatás egyben de mégis külön 2024-ben is!

A jelenlegi helyzet miatt várható áremelkedések szinte garantáltak az esküvők szervezésénél is!
Ennek megelőzésére hoztuk létre ezt a csomagot mellyel 2022-es árakon tudtok lefoglalni bennünket a
2024-es esküvőtökre!!!


Méltán népszerű kiemelkedően jó ár/érték arányú csomagajánlatunk... kompromisszumok helyett!
Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben!
Véleményem szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn. A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!

Ha nem szeretnél kompromisszumos megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani, van számodra egy jó ajánlatunk!

Esküvői Dj és Ceremóniamester egyben de mégis külön!

Hogy is van ez?

Ceremóniamesterként Gombos Dániel fogja az esküvőtöket kézben tartani. Elkészíti nektek a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!
Munkájáról bővebben a (www.gombosdaniel.com) oldalon olvashattok!


Dj.-ként jómagam gondoskodom a minőségi hang és fénytechnikáról, a megfelelő zenei szolgáltatásról és a garantáltan jó hangulatról. Mindehhez megkapod a közepes esküvői csomagban található technikai installációt. Ha szükséges a szertartás hangosításról is gondoskodom felár nélkül!


Mennyibe is kerül mindez?

Amennyiben a 2024-es évben tartandó esküvőtökre 2022 Június 30.-ig lefoglaltok bennünket bármelyikünk elérhetőségén, abban az esetben a jelenleg érvényes lista árainkon kapjátok meg a két szolgáltatást!

Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!

Mi ebben a trükk?

Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon és emlékeikben sokáig éljen a ti egybekelésetek napja.
Amennyiben bennünket választatok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!