Esküvői DJ és Ceremóniamester csomag 2023

Az idei szezonra is van egy jó ajánlatunk!

Két teljes értékű szolgáltatás egyben de mégis külön...
Kompromisszumok helyett!

Esküvői dj és Ceremóniamester egyben, de mégis külön!
Mit is jelent ez pontosan?  
Egyre több dj kolléga hirdeti magát mint esküvői dj és ceremóniamester is egyben!
Véleményünk szerint egy személy nem tud esküvői dj-ként és ceremóniamesterként egyszerre, megfelelően ellátni minden feladatot az esküvőn így szinte garantált hogy valami el fogja rontani a nagy napotokat.
A miértekről bővebben a blogomban olvashatsz!
Ha nem szeretnél kompromisszumos megoldásként ilyen 2 az egyben szolgáltatót választani és elrontani a nagy napodat, van számodra egy jó ajánlatunk!


Esküvői dj. és Ceremóniamester egyben de mégis külön!

Hogy is van ez?
Ceremóniamesterként Gombos Dániel (www.gombosdaniel.com) fogja az esküvőtöket kézben tartani.
Az előre megbeszéltek szerint kézben tartja a nagy napotokat, irányítja a násznépet és segíti a szolgáltatókat. Veletek együtt elkészíti a nagy nap forgatókönyvét, és ha szükséges segít a szolgáltatók kiválasztásában is!

DJ-ként jómagam több mint 150 esküvő tapasztalatát és szolgáltatásaim legjavát adom nektek ebben a csomagban! Mindenre kiterjedő szolgáltatást nyújtok, nektek csak el kell mondanotok, hogy mit szeretnétek. Legyen szó a vendégvárásról, vagy akár szertartás hangosításáról,  a buliról ami megkoronázza a napot, vagy a hangulatvilágításról, a buborék vagy füst gépről...
Jelenleg ebben a csomagban tudtok lefoglalni legkedvezőbb áron.

Összeszokott szolgáltatói párosként tudásunk legjavát tesszük hozzá az esküvőtök napjához,
és ezzel garantáljuk a gördülékeny lebonyolítást és a jó hangulatot.

Mennyibe is kerül mindez?


Nincsenek apró betűk sem a szerződésünkben!

Mi ebben a trükk?

Nincs trükk... Egyszerűen szeretjük a munkánkat, ezáltal minőségi szolgáltatást nyújtunk és nem a párok lehúzása a célunk. Szolgáltatásunk egyik, talán legfontosabb előnye, hogy összeszokott szolgáltatói párosként összhangban dolgozunk, szavak nélkül értjük a másikat, figyelünk egymásra, a vendégekre és természetesen a nagy nap főszereplőire azaz rátok is. Legfontosabb célunk, hogy az esküvőtök kimagasló élmény legyen és mindenki elégedetten távozzon, és emlékeitekben sokáig éljen az egybekelésetek napja.
Amennyiben bennünket választatok, két teljes értékű szolgáltatást biztosítunk szerződéssel, számlával, kompromisszumok nélkül ahogy a nagy könyvben meg van írva!
Kérj egy kötelezettségektől mentes árajánlatot!