Bemutatkozás

Mohai Gábor vagy, ahogy többen ismernek Jafo vagyok, a jó zenék megszállottja.
Zenei pályafutásom közel 25 éve kezdődött, de nem szeretnélek untatni azzal, hogy hogyan lettem dj. Én is a legtöbb dj kollégámhoz hasonlóan végig jártam a szamárlétrát, a kis falusi kocsmáktól a komolyabb szórakozóhelyekig, elég sok évet zenéltem a klubéletben, lemezlovászkodtam több száz fős céges rendezvényen is, de mindez lényegtelenné válik azon a napon amikor a ti esküvőtökön kell helytállnom.
Ott akkor, azon a napon a legjobbat kell kihoznom magamból annak érdekében hogy Ti, és a násznép is jól érezze magát a nagy napotokon.H
ogy ne teljesen ismeretlenül fussunk neki a dolgoknak néhány rövid gondolatot magamról itt hagynék számotokra. Koromat tekintve már túl vagyok a negyedik x-en így sikerült mondhatni jó korban születnem, és dj pályafutásom kezdetétől a ma már retro-nak mondott zenéket pörgetve tanulhattam ki a dj szakmát melyből sikeres vizsgát is tettem. Volt szerencsém jó néhány évet esküvői fotósként is eltöltenem, így rengeteg esküvős tapasztalatot szereztem melynek a ti esküvőtökön is hasznát tudjuk venni.

Jelenleg polgári foglalkozásom mellett (mert az is van :) ), szinte minden hétvégét esküvőkön töltök mulattatva a nagyérdemű közönséget. Ha megkérdeznek róla, akkor "openformat dj"-nek mondanám magam. Igazán a 80-as 90-es évek zenéiben vagyok otthon a 2000-es évek elejéig bezárólag, de a mai sláger zenék, vagy egy jó rock/metál buli sem jelent akadályt. A mikrofon használata sem okoz problémát de a ceremóniamester munkáját nem tudom elvégezni.
Ennek okairól bővebben a blogomban olvashatsz!
Ú
gy érzem az elmúlt közel 25 év után rendelkezem azzal a rutinnal és szakmai felkészültséggel, hogy a ti nagy napotokat is emlékezetessé tegyem szolgáltatásommal.

Kérlek olvassátok végig weboldalamat és kérjetek egy ingyenes, és mindenféle kötelezettségektől mentes árajánlatot!