Amstel Hattyú, Győr

A 2020-as Esküvői szezon kezdete...

Végre megkezdődött a 2020-as esküvői szezon. Idén először
Krisztina és Dávid nagy napján táncoltattam meg a násznépet.
Egy elég változatos zenei kívánság listát kaptam a pártól, melyet végignézve kihívásnak tűnt az arany középút megtalálása az éjszaki buli folyamán. Az esti szertartás után következett a vacsora mely alatt a Harry Potter filmek zenéi szóltak mivel az esküvő is erre a témára épült. A vacsora után "bemelegítésként" a 90-es évek funky és rap klasszikusait kezdtem játszani. A nyitótánc után a 80-as évek Disco és pop slágereivel csalogattam a vendégeket a táncparkettre majd a kívánságokat szem előtt tartva jutottunk el a menyecske táncig melyen a mulatós slágerek játszották a főszerepet.

A menyecske tánc után még néhány bulibáró jellegű felvétel került lejátszásra majd egy erős váltással a rock zenék irányába fordultunk a kívánság lista alapján melyet az ide passzoló metálosabb hangvételű zenékkel fűszereztem meg. A bulit már már világosban hagytuk abba.
Krisztina és Dávid személyében egy igazán laza, és életvidám párt ismerhettem meg, és ezúton is köszönöm nekik, hogy rám bízták a nagy napuk zenei felelősének szerepét!

2020.06.06. Amstel Hattyú Fogadó, Győr.

Kérj te is egy köztelezettségektől mentes ingyenes árajánlatot!